Live musik skal opleves

Du er her:  Hjem > Kommende arrangementer > BørneFestival søndag d.29. oktober 2017 afholdes i Viby Hallen
top

BørneFestival søndag d.29. oktober 2017 afholdes i Viby Hallen


For 4. gang afholdes Børnefestival i Viby Sj., hvor en masse lokale børn optræder med alt lige fra Playbacknumre til sang og musik. Der er ligeledes tradition for at få en kendt kunstner forbi og denne tradition afviger vi ikke i år. Glæd jer til et stort og flot show.

Billetter vil kunne købes hos Meny i Viby og i Dagli' Brugsen i Gadstrup .

Pris 100 kr pr. billet for en voksen inkl. 2 børn.

Der kan købes enkeltbillet til 50 kr

Lidt historie intro:I november 2005 blev Børnefestival afholdt for første gang i forbindelse med Lions Ramsø fødselsdag. Der skulle gå 7 år, før Børnefestival blev afholdt igen. Igen i 2012 og 2014 var Viby IdrætsCenter fyldt med glade voksne og børn og 700 tilskuere overværede de mange børn og unge optræde på den store scene, som er bygget til lejligheden af Klyden/Hartz Productions og StarCrew .

I år har vi igen et stort og godt program med både lokale børn og unge, men også gæster udefra. Playback fra skolerne er et must, når vi snakker Børnefestival og hele 4 hold fra Dåstrup Skole, Gadstrup Skole og Peder Syv Skolen optræder i dag med deres numre fra forårets konkurrence. Udover de mange spændende og sjove indslag er det store nummer selvfølgelig Ulla Abdullahs Cocobongoband. Det er Viby Idræts Forening, der står for arrangementet sammen med bl.a. Ramsø Musikhus, KulturCosmus, StarCrew, Ungdomsskolen, Lions Ramsø, Klyden/Hartz Productions og en masse andre samarbejdspartnere og sponsorer. En stor tak alle, som har gjort dette arrangement muligt Der er blevet arbejdet på højtryk, og nu er vi klar til et brag af en børnefest.

Et eventuelt overskud går til ørn og unge i Viby Idrætsforening.

 

”Starcrew” og KHpro

"StarCrew består af 12 unge, der fra torsdag aften knokler, næsten i døgndrift, frem til søndag nat, for at få scene og al teknik til at fungere. De sørger for, at de godt 5 km kabel ligger helt rigtigt samt at de ca. 200 lamper sidder og lyser som de skal og alle mikrofoner virker og lyder godt.

KHpro leverer teknisk udstyr og scene sammen med Ungdomsskolen og Dåstrup skole

Uden StarCrew og KHpro ville dette arrangement være en umulig opgave. StarCrew har i over 25 år været tilknyttet Ungdomsskolen. En meget stor tak til dem

Til at holde styr på alle ender hjælper Bjarne Nielsen, Carsten "Klyden" Degnebolig, Dan Hartz og Tim Andersen”

Bastian

Der er ikke mange børn i Danmark, som ikke kender MGP vinderen Bastian. Bastian vandt som bekendt MGP 2017 med sangen ”Frikvarter” – en sang son alle børn kender og kan synge med på. Bastian er næsten lokal, for han kommer nemlig fra Hvalsø. Vi er rigtig glade og stolte over, at han har valgt at lægge vejen forbi Viby og Børnefestival 2017.

The Boyband

Skal det være cool og råt, skal det komme fra Assendløse! De 4 gutter Malthe, Christian, Silas og Lucas øver sig i en garage i Assendløse, når de ikke lige går i 5. klasse på Dåstrup Skole. Til Børnefestival hedder de The Boyband og de har lovet at være pænt ødsle med autograferne.

Ulla Abdullas Cocobongoband

”Næssi” er en drage, men ikke hvilken som helst drage: Han kommer langvejs fra, har mange historier i bagagen og har i de sidste 11 år begejstret børn og barnlige sjæle med sine koncerter, han giver sammen med Ulla Abdullas Cocobongoband.

De har indtil videre skrevet ikke mindre end 13 sange til og om Næssi. Sangene handler om alle de sjove ting, han laver sammen med sine venner eller om Salsadragen Anna fra Havana - og man kan synge med lige med det samme.

Thea og Frederik

Thea og Frederik fra Viby er søskende og de er begge nogle af de bedste dansere i Danmark og Europa og har vundet flere mesterskaber. De brænder for Disco og Hiphop, men danser også alt muligt andet. Vi har måttet forstærke scenen ekstra i år for de er både sammen og hver for sig 2 hvirvelvinde, der får jer til at tabe pusten.

NAEH

Nanna, Amalie, Emilie og Hannah er 4 rigtig modige piger fra Gadstrup, der elsker at synge og optræde. De havde deres første optræden ved Gadstrup Playback her i 2017, hvor de gav den gas foran hele Gadstrup og omegn.  De mener, at der er stor lighed mellem nervøsitet og sushi. De skal begge spises råt.

Esther

Selvom Esther kun går i 6. klasse på Gadstrup Skole, så har hun prøvet at optræde for et stort publikum mange gange både i Gadstrup og Viby. Hun elsker at synge og spille musik og hun er opsat på at give publikum en rigtig god oplevelse. Glæd jer til at møde Esther.

Playback.

Det er tradition, at der er playbacknumre med til Børnefestival. Hvert forår i marts/april måned dyster de 4 skoler i området om at finde den bedste klasse i Playback, som dermed vinder ”Den Gyldne Node” og flere tusinde mennesker overværer showene både i Viby, Dåstrup og Gadstrup. Glæd jer til at se eller gense 4 fantastiske numre fra forårets shows.

 

Dancefit

Høj musik og svedige bevægelser! Det er netop hvad, der er masser af til Dancefit! Vi bevæger os til et hav af forskellig musik, lærer fede dansetrin og sveder til det drypper af os! Tempoet er højt, men har stadig plads til grin og hygge og ikke mindst er der plads til alle, der vil være med!

 

Spøgelsesshowet (musikskolen)

"Vi er 5 rytmikhold og et børnekor fra Roskilde Musiske skole i Viby og Dåstrup området. Vi er 40 børn fra 0-3 klasse, som opfører en spøgelse historie. Den handler om en heksefest som holdes på et slot. Kokkepigerne laver mad til festen og spøgelserne skrammer dem fra vid og sans.............Vi præsenterer   spøgelsesshowet med dans, sang og bevægelse."

 

Stem på os!!

Voksne har også været børn engang og det har politikere faktisk også. Børnefestival har fået lov til at afholde sit helt eget børnevælgermøde, hvor Jette Tjørnlund, Jesper Kejlhof og ikke mindst borgmester Joy Mogensen kæmper om, hvem der kan få flest stemmer og dermed blive den næste borgmester. Alle kneb gælder. Ingen sko er for små og intet valgløfte er for stort.

 

 

 

« forrige top næste »
top
top
top