Jacob Svejstrup d.02.marts 2018


 

Billetpris for medlemmer 225kr - ikke medlemmer 250kr.

Døren åbnes kl.18.15 spisning begynder kl.19 og musikken går på kl.20.30

Mulighed for spisning inden koncerten for 135kr pr. kuvert.

Menu; "Kokkens" Mørbradgryde med kartoffelmos og salat

SVEISTRUP

I 2016 udgav Jakob Sveistrup albummet ”All In/All Out”. Albummet var en tilbagevenden til hans musikalske rødder, der har fæste i soul og funk-verdenen. Albummet blev godt modtaget og har dermed banet vejen for en reetablering af Sveistrups kunstneriske profil. Væk er den lette pop, der er erstattet af soul-funk med en modenhed, kant og dybde og ikke mindst personlig lyd. Sangerens vokal er skarp som altid og får igen og igen publikum til at tabe kæben.

Albummet har fået flotte anmeldelser og er blevet godt modtaget i de danske medier:

Gaffa Skrev:

-Sveistrup byder på meget, meget lovende takter på All In / All Out.

-Accompany Me, er suverænt. Det er et pågående bluesnummer, hvori Sveistrup med fascinerende tyngde og troværdighed krænger sit indre ud, så det er til at forstå. Dét nummer er simpelthen et af de bedste bluesnumre, der er udgået fra Danmark i mange år!

BT skrev:

-Fire stjerner: Jakob Sveistrup stråler af overskud

-’All In/All Out’ er et indbydende album, der ved hver gennemlytning byder på mere.

 

Der er kort sagt lagt op til en stor musikalsk oplevelse når SVEISTRUP d.2 marts besøger Ramsø Musikhus sammen med sit band.

Glæd jer til en solist med stort S, for når én af Danmarks bedste mandlige sangere indtager scenen, er det med en ægthed og energi, der smitter helt ned på de bagerste rækker. Gå ikke glip af denne aften i selskab med SVEISTRUP!