Kommende koncerter2018-08-03T09:36:18+00:00

Kommende koncerter “Live musik skal opleves”

Bestil dine billetter her

Kommende kunstnerer

Høstfest i Viby d.25.august 2018  –  Dørene åbner kl. 19.00

Gasoline går på scenen ca. kl. 21.45 til kl. 24.00

Pressemeddelelse.

Kvinder der spiller Gasolin….!

Det kræver hår mellem brysterne at fortolke Gasolin….

Hvordan mon det havde lydt, hvis Kim Larsen og de andre Gasser havde været kvinder? Giver det en særlig lyd, når kvinder spiller rock? Tjek det ud…..

‘Gasoline er et band med usædvanlig høj energi og enorm spilleglæde som smitter af helt ned på bagerste række…. De skaber en kæmpe fest hver gang.’

Gasolin’ Danmarks største rockband hyldede gennem 70’erne livet og kvinderne. Nu hylder kvinderne Gasolin…

I vil blive overraskede over, hvor høj oktan de brænder af. Så spænd rock-hjelmen for der bliver virkelig trykket til den – de leverer den fede fest.

For ti år siden fandt de fem erfarne kvindelige musikere sammen omkring en enkel idé: At sætte kvindekraft til Danmarks største drengerøvsorkester, Gasolin’.

Et orkester, hvis sange havde fulgt dem gennem barndom og ungdom. Alle fem delte de en kærlighed til Gasolin’ og den livskraft, der strømmer ud af sangene. Et brændstof, de kunne kende hos sig selv. Alligevel har de aldrig set sig som et kopi-band, de har ingen intentioner om at imitere. Gasoline gør numrene til deres egne med respekt for de originale versioner.

“Jeg blev kvinde med Gasolin´ “  udtaler  Line Münster-Swendsen forsanger og idékvinden bag Gasoline

”Det er helt bevidst, at vi kun er kvinder i bandet. Det sætter os fri til at være dem, vi er. Jeg kan ikke være Kim Larsen, og Birgitte Bjørn kan ikke være Franz Beckerlee,”siger Line Münster-Swendsen, der optræder i både balkjole, strutskørt og kedeldragt, når bandet drager rundt på landevejene. ”Der er tit fordomme om kvinder, der spiller rock. Det vil vi gerne udfordre. Når vi spiller, er vi feminine, og samtidig lukker vi op for vores indre drengerøv. Det er, som om vi tænder noget i folk, når vi åbner op for den ur-kraft”, fortæller hun

Folkeklubben går på scenen kl. 20.00 til kl. 21.15

Popsang til den tænkende hjerne og det Bankende hjerte.

Folkeklubben udsendte d. 26. aug. 2016 deres 3. album ”Slå flint” en plade der fuldender en trilogi, som startede i med Nye Tider i 2013 og Danmarksfilm i 2014, inspireret af de ikoniske tennishelt Torben Ulrich og hans frisættende filosofi om at gå efter den perfekte slag i stedet for at tænke på sejr eller nederlag, er Folkeklubben gået efter at lave den frigjorte og legende plade, som kun erfaringen fra efterhånden 600 koncerter rundt i landet giver. Førstesinglen ”Overlæge Jacobsen” har været 30 år undervejs, mens de fleste sange på albummet er skrevet og ind- spillet under en heftig turneaktivitet, der har spændt vidt; fra sognegårde, kroer og musikforeninger over rockklubber, spillesteder og festivaller. Det er en rendyrket folk, store (p)opsange samt hårdtslående rock`n`roll, bundet sammen af det tekstunivers, der umiskendeligt er Folkeklubbens.

Alle sejl er sat til en helt fantastisk afslutning på årets høstfest i Viby d. 25. august 2018. Traditionen tro bliver der afholdt en fest i CosmosHallen om aftenen, hele arrangementet er planlagt i samarbejde med Ramsø Musikhus og KulturCosmos, og billetsalget er gået i gang, så allerede nu, kan man købe billetter til en koncert med maner.

Og det kan man vist godt sige, da det er så stort et band som Folkeklubben, der er aftenens hovednavn, Folkeklubben blev dannet i 2011, og har haft en helt fantastisk karriere siden da, de turnere landet tyndt, og har spillet på mange forskellige scener – alt fra Store scener til sognegårde, kroer, musikforeninger, kulturhuse og festivaller. Det er rendyrket folk musik, store popsange, samt hårdtslående rock, bundet sammen med underfundige tekster, som fænger for folk.

Det næste band er Gasoline, som gir` den max gas, så der bliver mulighed for at få gang i danseskoene.

Billetterne koster i forsalg 150,00 og 170 kr. i døren.

Du kan bestille dine billetter her, til koncerten